Rolluiken

Voel je vrij in eigen huis

Rolluiken

Veilig, praktisch en comfortabel: met rolluiken profiteer je van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt het rolluik een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt je in staat om energie te besparen.

Rolluiken in het kort

• Besparen energie in zomer en winter, dankzij isolerende eigenschappen.
• Kunnen inbraakvertragend werken.
• Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect.
• Bieden isolatie tegen geluid.
• Gaan inkijk tegen.
• Kunnen ook verduisterend werken.

Perfecte kwaliteit

De sterke aluminium lamellen van rolluiken werken inbraakvertragend. Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende werking.

De lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern. Dit zorgt voor extra stabiliteit en optimaliseert de geluids- en warmte-isolerende werking. In de zomer houd je de hitte buiten en in de winter minder verlies je minder warmte.

Bedieningsgemak

Een afstandsbediening is ideaal om je rolluik op afstand te openen en te sluiten. Een fluisterstille elektromotor doet verder al het werk.  Met één afstandsbediening bestuur je jouw rolluiken eenvoudig.

Maar wat nu als een rolluik bij het neergaan tegen een obstakel loopt of wanneer de rolluiken bij het openen vastlopen? Speciaal hiervoor beschikken de rolluiken over een intelligente Somfy-motor met obstakeldetectie. Bij een obstakel stopt de Somfy-motor vanzelf. Dit voorkomt beschadigingen.

Kleurenscherm

De kleur van het rolluik bepaalt de uitstraling. Daarom heb je de keuze uit  tien eigentijdse kleuren voor de rolluikkast en lamellen.

Liever een ronde rolluikkast in plaats van een vierkante kast met schuine zijde? Dat kan ook. Geef je voorkeur door en je rolluik wordt volledig naar jouw persoonlijke wensen geassembleerd.

My Sun rolluiken

Kleuren behuizing

Ral 9001, ral 9016, naturel of antraciet.

OFFERTE VOOR EEN ROLLUIK AANVRAGEN?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in.
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.