Screens windvast

Voel je vrij in eigen huis

Screens windvast

Prettig gefilterd licht op zonovergoten dagen met windvaste screens. Duurzaam glasvezeldoek dat stabiel en strak over de ramen valt. Dat alles in een krachtige en zeer windvaste constructie. De Sonate Ventus is de efficiënte vlakhangende zonwering voor woningen en kantoren.

De stijlvolle Sonate Ventus windvaste screen combineert praktische toepasbaarheid met een exclusief, modern design. ‘Ventus’ staat voor het speciale ritssysteem waarmee het screendoek is bevestigd in de geleider. Dit systeem zorgt ervoor dat het screendoek mooi strak valt, geen hinderlijke kier tussen doek en geleider. Daarnaast biedt het een zeer hoge windvastheid. Alle screens zijn op maat gemaakt, perfect passend op jouw ramen en/of deuren.

De Sonate in het kort

  • Vlakhangende zonwering.
  • Glasvezeldoek hangt stabiel en strak.
  • Exclusief eigentijds design.
  • Zeer hoge windvastheid d.m.v. ritssysteem.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch.

Kleurenscherm

Met een screen geef je jouw gevel een mooie uitstraling. Of je nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze!

Sommige doeken zijn van meerkleurieg weefsels. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.

Groot gemak

De Sonate Ventus-screens bedien je eenvoudig met een afstandsbediening, of eventueel volautomatisch! Met één druk op de knop zet je de zonwering in de gewenste stand, vanuit je luie stoel, binnen of buiten.

Met speciale zon-, wind- en regensensoren gaat de bediening vanzelf (zelfs al je niet thuis bent)

  • bij zon gaat het terrasscherm uit (in een positie die je zelf kan bepalen).
  • bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch.

Eindeloze mogelijkheden 

In het mySun stalenboek vind je altijd  het screendoek dat bij jou past. Laat je verrassen en inspireren door de 1001 verschillende doeken.

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van jouw Sonate Ventus-screens. Kies de kleur die past bij jouw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd.

De cassette is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, crème wit (RAL 9001) en antraciet (RAL 7016). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

OFFERTE VOOR EEN WINDVAST SCREEN AANVRAGEN?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in.
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.