Plisse hordeur

De plisse hordeur kenmerkt zich door kwaliteit, uitstraling en eenvoudige bediening. De plisse hordeur is voorzien van duurzaam, rotvrij, geplisseerd gaas. Hij werkt zonder veerspanning waardoor zeer geschikt voor kinderen en ouderen. De horduer is geschikt voor alle schuifpuien maar ook voor draaideuren en dubbele tuindeuren. De ondergeleider is een kunststof plakstrip van slecht 4 mm hoog. Gemaakt voor montage in het kozijn maar kan met extra profielen ook op het kozijn geplaatst worden.
plisse hordeur profielux tilburg horren

Kleuren plisse hordeur

De plisse hordeur is leverbaar in twee standaard RAL kleuren. Tegen een geringe meerprijs is de hordeur leverbaar in elke gewenste RAL kleur.

Advies nodig?

Wij adviseren u graag als u met vragen of problemen zit. Wij komen graag langs of staan u telefonisch te woord om samen tot een goede oplossing te komen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een plisse hordeur? Vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie of een offerte aan. Klik op onderstaande knop om naar het aanvraagformulier te gaan.

Klik hier

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op Facebook

By: Rashid Azar

Telefoonnummer: 013 467 51 77
E-mail: info@profielux.nl