Rolhor

De rolhor Zenit is ons topmodel raam rolhor. Deze is geheel vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een gesloten cassette. De rolhor is daardoor uitermate geschikt voor buitenplaatsing. De speciaal ontwikkelde zijgeleiders zijn voorzien van een koolstof pen. Het gaas is aan de zijkanten voorzien van een zoom. Wanneer de rolhor omlaag wordt gerold, zakt de zoom om de koolstof pen. Hierdoor zit het gaas verankerd in de zijgeleiders en kan er dus nooit uitwaaien. Montage kan zowel op als in het kozijn.

Gebruik bij Velux dakramen

Door de gaasopsluiting is het ook mogelijk om de rolhor Zenit te gebruiken voor Velux dakramen. Het gaas gaat niet uitzakken omdat het geborgd zit in de zijgeleiders.

Geen zichtsverlies

Bij naar buiten draaiende ramen kan de Zenit (meestal) in het kozijn geplaatst worden. Hierdoor heeft u geen uitstekende cassette in het zicht.

Kleuren rolhor

De Zenit is in 8 standaard RAL kleuren leverbaar. Tegen een geringe meerprijs is de rolhor leverbaar in elke gewenste RAL kleur.

Rolhorzenit

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een rolhor? Vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie of een offerte aan. Klik op onderstaande knop om naar het aanvraagformulier te gaan.

Klik hier

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op Facebook

By: Rashid Azar

Telefoonnummer: 013 467 51 77
E-mail: info@profielux.nl