Rolluiken

Veilig, praktisch en comfortabel: met rolluiken profiteert u van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt het rolluik een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt u in staat om energie te besparen.

rolluiken

 

Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.

Rolluiken in het kort

• Besparen energie in zomer en winter, dankzij isolerende eigenschappen.
• Kunnen inbraakvertragend werken.
• Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect.
• Bieden isolatie tegen geluid.
• Gaan inkijk tegen.
• Kunnen ook verduisterend werken.

lamellen rolluikKwaliteit lamellen

De sterke aluminium lamellen van rolluiken werken inbraakvertragend. Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende werking. Via de lichtsleuven kunnen de lamellen het binnenklimaat aangenaam ventileren en kan er naar wens daglicht toetreden. Voor elke maat en toepassing zijn er diverse lamelsoorten beschikbaar.

De lamellen van Profielux Tilburg zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern. Dit zorgt voor extra stabiliteit en optimaliseert de geluids- en warmte-isolerende werking. In de zomer houdt u de hitte buiten, terwijl u in de winter minder warmte verliest. Elk seizoen een energiebesparende functie!

Intelligente motor

Wat nu als een rolluik bij het neergaan op een obstakel stuit, zoals een raam dat nog open staat? Of wanneer de rolluiken bij het openen vastlopen, bijvoorbeeld door vorst? Speciaal hiervoor beschikken de rolluiken over een intelligente motor met obstakeldetectie. Bij een obstakel stopt de motor vanzelf. Dit voorkomt beschadigingen, ook aan de motor zelf.

Welke kleur past bij u?

Kleuren voor rolluiken profielux TilburgDe kleur van het rolluik bepaalt de uitstraling. Daarom biedt profielux keuze uit maar liefst tien eigentijdse kleuren voor de rolluikkast en lamellen. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel.

Liever een ronde rolluikkast in plaats van een vierkante kast met schuine zijde? Dat kan ook. Geef uw voorkeur door en uw rolluik wordt volledig naar uw persoonlijke wensen geassembleerd.

De voordelen van Profielux

  • Made in Holland.
  • Deskundige assemblage.
  • Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.
  • 100% service en nazorg.
  • 5 jaar fabrieksgarantie.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een rolluik? Vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie of een offerte aan. Klik op onderstaande knop om naar het aanvraagformulier te gaan.

Klik hier

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op Facebook

By: Rashid Azar

Telefoonnummer: 013 467 51 77
E-mail: info@profielux.nl