Screens

Met een screen van Profielux Tilburg bedekt u uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Hierdoor is een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Meer privacy met screens

Een screen geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, en neemt geen ruimte in.

De collectie van screendoeken met ruim 1000 kleuren. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw kozijn, dak of gevel. Houdt u meer van uitgesproken, dan kunt u een speels mozaiek creëeren door al uw screens een andere kleur te geven. Let bij uw keuze ook op de verschillende eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend.

Perfect maatwerk

Het standaard screen van is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past.

Bedieningsgemak

Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Kleurenscherm

Met een screen geeft u uw gevel uitstraling. Of u nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze! Sommige doeken zijn van meerkleurige weefsels. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.

kleuren screens profielux tilburg

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een screen? Vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie of een offerte aan. Klik op onderstaande knop om naar het aanvraagformulier te gaan.

Klik hier

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op Facebook

By: Rashid Azar

Telefoonnummer: 013 467 51 77
E-mail: info@profielux.nl