Verandaschermen

Heerlijk koel in de zomer

Met verandaschermen bepaalt u zelf de warmte en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Onaangename temperaturen in uw veranda behoren dan ook tot de verleden tijd. Optimaal genieten dus!

Voorkom een oververhit terras

De verandaschermen bevinden zich aan de bovenzijde van de veranda, serre of terrasoverkapping. Wanneer de temperatuur tijdens een zonnige dag behoorlijk oploopt, blijft het met deze zonwering heerlijk aangenaam in uw serre of op uw veranda.

Perfect voor u!

Kies voor functioneel aan de bovenzijde, stijlvol gedrappeerd aan de binnenkant of multifunctioneel als pergolazonwering. Kortom: voor ieder wat wils.

eenvoudig en doeltreffend

imageGen 1
De Lambada heeft een uitval van 160 t/m 500 cm en is standaard uitgevoerd met een Somfy SLTmotor. Vanaf een lengte van 450 cm is een vaste tussenrol nodig om doorhangen te voorkomen. De Lambada Grande heeft een maximale breedte van 60 cm. U kunt kiezen uit 2 standaard framekleuren: Ral 9001/Ral 9010. Andere Ral kleuren zijn ook mogelijk.

imageGen

De Summerlight heeft een uitval van 160 t/m 400 cm en is standaard uitgevoerd met een Somfy SLT motor.  Vanaf een lengte van 375 cm is een vaste tussenrol nodig om doorhangen van het doek te voorkomen. De Summerlight heeft gekoppeld een maximale breedte van 900 cm. U kunt kiezen uit 2 standaard framekleuren: Ral 9001/Ral9010. Andere ral kleuren zijn ook mogelijk.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een verandascherm? Vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie of een offerte aan. Klik op onderstaande knop om naar het aanvraagformulier te gaan.

Klik hier

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op Facebook

By: Rashid Azar

Telefoonnummer: 013 467 51 77
E-mail: info@profielux.nl