Knikarmscherm Vomano

Met het zonnescherm Vomano creëert u heel veel schaduw: uw woongenot verlengt met meters. U geniet van heerlijk koele schaduw buiten en voorkomt hinderlijke lichtinval en reflecties binnen.

Vomano

Door de unieke stelmogelijkheden van het knikarmscherm Volmano is dit geheel gesloten cassettesysteem in bijna iedere situatie te plaatsen. Bovendien garandeert het innovatieve armsysteem een vrije doorloop onder het scherm. Alle onderdelen van de Vomano zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Zo zijn de armen voorzien van robuuste smeedwerk scharnieren. Daarnaast is de Volmano leverbaar met extra verstevidge montageplaten waardoor het scherm aan praktisch alle typen gevels te monteren is.

Keus uit 1001 doeken

Kiest u voor één kleur, een kleurcombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zéker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u verrassen en inspireren.

Welke kleur cassette past bij u?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Mondego zonnescherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

Zonnescherm vomano kleuren profielux Tilburg

Afstandsbediening

Pure luxe: uw terrasscherm bedienen met een afstandsbediening, of eventueel volautomatisch. Met één druk op de knop zet u de zonwering in de gewenste stand, vanuit uw luie stoel, binnen of buiten.

Volautomatisch

Met speciale zon-, wind- en regensensoren gaat de bediening vanzelf, ook als u niet thuis bent:

  • bij zon gaat uw terrasscherm uit in een positie die u zelf kunt bepalen
  • bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch.

Zonwering verhoogt het wooncomfort. Het biedt optimale bescherming tegen hinderlijk zonlicht en voorkomt verkleuring van uw meubilair, vloerbedekking en gordijnen.

De voordelen van Profielux

  • Made in Holland.
  • Deskundige assemblage.
  • Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.
  • 100% service en nazorg.
  • 5 jaar fabrieksgarantie.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een knikarmscherm? Vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie of een offerte aan. Klik op onderstaande knop om naar het aanvraagformulier te gaan.

Klik hier

imagesCAGX8S04dickson

 

 

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op Facebook

By: Rashid Azar

Telefoonnummer: 013 467 51 77
E-mail: info@profielux.nl