Screens Tilburg

Voel je vrij in eigen huis

Screens Tilburg

Met screens van Profielux Tilburg bedek je je raam volledig. De zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van het raam. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Daarom zijn screens één van de meest doeltreffende zonwering.

Een screen geeft je gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen het raam is bevestigd.

Meer privacy met screens

Een screen geeft je privacy; het is niet mogelijk bij je naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor jou wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken.

Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, en neemt geen ruimte in.

Perfect maatwerk

Ons standaard screen is leverbaar in diverse modellen. Zo kun je o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Ook heb je gegarandeerd een screen dat bij jouw huis en smaak past.

Bedieningsgemak

Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om je screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuur je jouw screens eenvoudig. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Kleurenscherm

Met een screen geef je de gevel van je huis een prachtige uitstraling. Of je nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze! Sommige doeken zijn van meerkleurige weefsels. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.

Alles is mogelijk

De collectie van screendoeken met ruim 1000 kleuren. Je kan kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van jouw kozijn, dak of gevel. Houd je meer van uitgesproken, dan kun je een speels mozaiek creëeren door al jouw screens een andere kleur te geven. Let bij de keuze ook op de verschillende eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend.

Screens

Screens

Onze screens worden geleverd in diverse kleuren

Ral 9016 wit
Ral 7016 antraciet
Speciale Ral-kleuren (tegen meerprijs)

Maximale afmetingen

Screendoek breedte 5000 mm x hoogte 5000 mm
Acryldoek breedte 5000 mm x hoogte 3000 mm

Brochure screens

Rits-sunscreen My Zip

Dakkapel 5 ramen

Maximale afmetingen

Breedte:  4000 mm x hoogte 3000 mm

Brochure My Sun screens

OFFERTE AANVRAGEN?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in.
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.