Vomano

Voel je vrij in eigen huis

Knikarmscherm Vomano

Door de unieke stelmogelijkheden van het knikarmscherm Vomano is dit geheel gesloten cassettesysteem in bijna iedere situatie te plaatsen.

Bovendien garandeert het innovatieve armsysteem een vrije doorloop onder het scherm. Alle onderdelen van de Vomano zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Zo zijn de armen voorzien van robuuste smeedwerk scharnieren.

Daarnaast is de Volmano leverbaar met extra verstevigde montageplaten waardoor het scherm aan praktisch alle typen gevels te monteren is.

Kleuren

Kies je voor één kleur, een kleurcombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind je zéker het zonweringsdoek dat bij jou past.

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van je Mondego zonnescherm. Kies de kleur die past bij jouw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

Bedieningsgemak

Pure luxe: je terrasscherm bedienen met een afstandsbediening, of eventueel volautomatisch. Met één druk op de knop zet je de zonwering in de gewenste stand, vanuit je luie stoel, binnen of buiten.

Met speciale zon-, wind- en regensensoren gaat de bediening vanzelf, ook als je niet thuis bent:

  • bij zon gaat je terrasscherm uit, in een positie die je zelf kunt bepalen
  • bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch.

OFFERTE AANVRAGEN?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in.
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.